SKOLEMUSEET

Holbergsalong

FOREDRAG
Hjertelig velkommen til årets første Holbergsalong. Tema og presentasjon av publikasjonen "Aandelig mangel og slet opførsel" - Historiske glimt fra Kalmargaten skole og Årstad skole.

Hjertelig velkommen til årets første Holbergsalong på Skolemuseet. Denne gangen skal det handle om skolene for barn med krevende oppførsel. Vi har invitert Bergen Skolemuseums Venner ved Geir Kvalheim, Svein Davidsen og Arne Unneland. Sammen presenterer de sin publikasjon «Aandelig mangel og slet opførsel» – Historiske glimt fra Kalmargaten skole og Årstad skole.

Salongen finner sted i latinskolebygningen, der vi også har utstilt en rekke bokskatter, bøker vi vet var i huset da skolen holdt til her. Det blir også anledning til å ta en tur opp i andre etasje der vi har en egen utstilling av skoleplansjer fra våre store samlinger. Nå er det naturfagplansjer som er fremme.

Skolemuseet er åpent fra 18 til 21.