Deprecated: Optional parameter $item_cost declared before required parameter $quantity is implicitly treated as a required parameter in /home/bymuseet/domains/bymuseet.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-cost-of-goods/class-wc-cog.php on line 401
Betingelser - Bymuseet

Betingelser

Personopplysningene som Bymuseet i Bergen kan samle inn, behandle og lagre bestemmes av personopplysningsloven. Dette gjelder hele selskapets arbeid, inkludert nettstedet.

Bymuseet.no er nettsiden til Bymuseet i Bergen og dekker alle våre museer og avdelinger. Nettstedet bruker loggfiler, som samler inn informasjon som IP-adresser, nettlesertype, henvisningsside, ISP, tid osv. Dataene kan ikke knyttes til deg som person.

Nettstedet bruker informasjonskapsler, også kalt informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler.

Formålet
Personopplysningsloven bestemmer at vi må informere om hvordan personopplysninger vi mottar blir brukt. Vi behandler personopplysninger i samsvar med kapittel II, seksjon 8 i personopplysningsloven.

Bymuseet i Bergen samler inn personlig informasjon både i forbindelse med offentlige tjenester og knyttet til museets forskning, dokumentasjon og arkivering.

Ansvarlig for behandling
Direktør er på vegne av Bymuseet i Bergen ansvarlig for behandling av selskapets behandling av personopplysninger. Organisasjonsnummer: 988 212 024.

Innsamling og behandling av personopplysninger:
På nettstedet Bymuseet.no samler vi inn personlig informasjon gjennom påmelding til arrangementer, konkurranser eller annen kontakt med Bymuseet i Bergen. Grunnlaget for denne behandlingen er artikkel 6 (b) i personvernforordningen. Der du har gitt samtykke til det, blir informasjonen også brukt til å gi deg informasjon, tilbud og service i nyhetsbrev, e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen art 6 (a). Du kan når som helst nekte å motta slik informasjon fra oss, eller trekke tilbake samtykket ditt.

Samlingene, dokumentasjonen og forskningen:
Bymuseet i Bergen samler også inn personlig informasjon i forbindelse med vårt samfunnsoppdrag. Dette kan være personlig informasjon som følger med gjenstander, fotografier, intervjuer, gaver, donasjoner osv. Disse dataene samles bare i den grad det er nødvendig av hensyn til samfunnsoppdraget og allmenne interesser. Databehandlingen skjer i samsvar med arkivloven.

Jobbsøkere
I forbindelse med ansettelse mottar Bymuseet i Bergen personlig informasjon fra søkere. Denne informasjonen behandles i samsvar med personvernloven.

Personlig informasjon på nettstedet vårt:

Søk på nettstedet
Nøkkelord som brukere søker etter på nettstedet, samles og lagres i Google Analytics. Hensikten med lagringen er å kunne bruke data om hva det søkes etter, tilpasse innholdet på sidene og gjøre søkefunksjonen bedre. Nøkkelordene kan ikke kobles til annen informasjon om brukeren som utførte søket.

Bestill
knapper og eksterne lenker På noen sider på nettstedet er det ordreknapper som fører til andre nettsteder, for eksempel kjøpsknappen i arrangementskalenderen. Hvis lenken fører til et annet nettsted enn Bymuseet.no, er ikke Bymuseet i Bergen ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på det eksterne nettstedet. Det er da det eksterne nettstedets personvernerklæring som gjelder.

Integrerte elementer fra eksterne nettsteder
Noen sider på nettstedet kan bruke integrert innhold fra eksterne nettsteder, som Tripadvisor, Facebook, Twitter, Youtube og Instagram. Disse elementene legger igjen informasjonskapsler i nettleseren din, som de respektive plattformene bruker for statistikk og markedsføring (se informasjon om informasjonskapsler ovenfor).

Bymuseet i Bergen lagrer ikke informasjon om din bruk av disse elementene, den blir bare samlet inn og lagret av den eksterne aktøren.

Informasjonssikkerhet
Vi beskytter din personlige informasjon med både fysisk og virtuell tilgang og tilgangskontroll, samt ved å kryptere sensitive deler av innsendt informasjon. Nettstedene våre er sikret med SSL-sertifikat.

Bymuseet i Bergen i sosiale medier
Du kan også finne Bymuseet i Bergen i sosiale medier, som Facebook og Instagram. Din aktivitet og informasjon fra profilen din vises på siden der du har skrevet eller lagt ut bilder, til alle besøkende på siden / profilen. Denne informasjonen tilhører mediene (f.eks. Facebook) og lagres ikke på Bymuseet i Bergen. Vi bruker ikke kommentarene eller profilinformasjonen din annet enn at de vises i kommentarfeltet på siden. I disse tilfellene er det sosiale medieplattformens egen personvernerklæring som gjelder.

Lagring og utlevering av informasjon
Personlig informasjon registrert på våre nettsteder er ikke tilgjengelig for andre besøkende på nettstedet. Informasjonen blir ikke delt med tredjeparter med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er bestilt, og du har gitt samtykke.

Bymuseet i Bergen selger ikke din personlige informasjon til andre.

Informasjon registrert i forbindelse med hendelser lagres i samsvar med loven. De brukes ikke til noe annet enn arrangementet. Informasjonen vil ikke bli delt med tredjeparter utover dette, med mindre du har gitt ditt samtykke til dette når du fyller ut skjemaet.

Hvis du søker jobb på Bymuseet i Bergen, lagrer vi søknaden din og personlig informasjon så lenge rekrutteringsprosessen pågår. Da vil alle dataene dine bli slettet, med mindre annet er avtalt og aktivt samtykke til dette er gitt skriftlig.

Personopplysninger som registreres i forbindelse med samlinger av dokumentasjon og forskning lagres på en egen server, i et låsbart skap og i magasiner.

Tilgang, rettelse eller sletting av personopplysninger
Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og gjeldende regelverk. Vær oppmerksom på at du kan kreve tilgang til og overføre din egen personlige informasjon, samt kreve rettelse eller sletting av informasjon.

Det kan klages til Datatilsynet over behandling i strid med reglene.

Kontaktinformasjon
Forespørsler om hvilken informasjon som er registrert, rettelse og sletting kan sendes til post@bymuseet.no eller Bymuseet i Bergen, Postboks 4052 Sandviken, 5835 Bergen.

Personvern og informasjonskapsler i Bymuseet last ned dokumentet her .