Ledige stillinger

Her finner du en oversikt over ledige stillinger hos Bymuseet i Bergen.

Sommerjobb i muséhagene og uteområdene

Drømmer du om en sommer i en av Bergens vakre historiske hager – da kan dette være jobben for deg.

Vi søker etter deg som har interesse i å jobbe ute i sommer og er glad i å ta i et tak. Vi har to stillinger ledig i Bymuseets team som jobber med skjøtsel, drift og stell av uteområder og hageanleggene i Bymuseet.

1700-tallshagen på Damsgård Hovedgård, Bymuseet i Bergen

Gartner/hagehjelp 100 % stilling
De historiske anleggene Damsgård Hovedgård og Alvøen Hovedbygningen, men også noe arbeid i Bymuseets andre hage- og parkanlegg.

Ønskelig fra 1. april – 31. august

Arbeidsoppgaver: Hagearbeid som klipping av plener og luking, – skjøtsel og beskjæring av trær mm. Arbeidet kan være fysisk krevende.

Kvalifikasjoner: Interesse for planter, hage og trær. Erfaring fra tilsvarende arbeid er en fordel. Jobbe godt både alene og sammen med andre.

Parkdrift 100 % stilling
Gamle Bergen Museum, men også noe arbeid i Bymuseets andre hage- og parkanlegg

Ønskelig fra 17. juni – 16. august

Arbeidsoppgaver: Daglig tilsyn av uteområder: søppelhåndtering, kosting, luking, kantklipp mm. Arbeidet kan være fysisk krevende.

Kvalifikasjoner: Førerkort minimum klasse B er en fordel samt erfaring fra tilsvarende arbeid. Jobbe godt både alene og sammen med andre.

Vi tilbyr: Lønn etter tariff. Innplassering som Hjelpearbeider i stillingskode 1115 etter Landsoverenskomst for museer og andre kulturinstitusjoner, Virke.

Søknadsfrist: 10. mars 2024

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt: Åse Tveitnes, avdelingsleder Bygningsvern- og samlingsforvaltning, telefon: 930 94 919 eller Øystein Helgesen, avdelingsleder Byggutvikling og Drift, telefon: 958 07 087.

For mer informasjon og søknad på stillingene se: Jobbnorge.no