BERGEN SENTRUM

Gu´kor gøy!

BYMUSEETS VANDRINGER
Lurer du på hvorfor Bergen er festligere enn alle andre byer? Hva som gjør at enhver som kommer hit smiler, selv om det regner? Her får du en morsom og annerledes innføring i Bergens historie!

Bymuseet i Bergen inviterer til en lærerik, morsom og uhøytidelig innføring i bergenshistorien for både lokale patrioter og tilreisende nykommere. En ny og annerledes måte å oppdage Bergen på der lokale skuespillere fra Bymuseet gir innblikk i Bergens fargerike historie og utvikling.

Gjennom en teatervandring i Bergens gater, smau og steder vokser 950 års historie frem gjennom en kombinasjon av tradisjonell byvandring og teatrale opptrinn.

Underveis oppstår det scener og hendelser som er med å levendegjøre historien og som gir publikum både underholdning og kunnskap!

Teatervandringen varer ca 75 minutter, og foregår ute i byrommet med hele byen som kulisser.