GAMLE BERGEN MUSEUM

Førjulsdag i Gamle Bergen

BARNAS BYMUSEUM
Velkommen til vår tradisjonelle førjulsdag på Gamle Bergen Museum!

Hva kan vel være bedre enn å starte adventstiden med lukten av nybakte pepperkaker, juleverksted og julestemningen som synker inn med fakkeltog og sang rundt juletreet på Torvet i Gamle Bergen?

Dette og mye mer kan du oppleve på Førjulsdag på Gamle Bergen Museum første søndag i advent. 27. november. Her blir det juleverksted, tinnstøping, pepperkakebaking, levende museum og nissefar på låven.

I de gamle husene til familien Helland (1886) og Regens(1826) er det god gammeldags førjulsstemning med varme i gruen og tente lys.

Kos deg med noe varmt å drikke og noe å bite i fra våre kafeer i Torvsalen og i Gamle Bergen Tracteursted. Kunstnere på Gamle Bergen Museum har åpne hus og verksteder.

Arrangementet varer fra kl 12-16 med påfølgende fakkeltog kl 16 – 17. Sammen synger vi inn adventstiden rundt julegranen på Torvet rett etter fakkeltoget!

Billetter finner du her eller du kan kjøpe billetter ved inngang til museet.

Velkommen med Aktivitetskortet! Billettene kan dessverre ikke forhåndsbestilles, men fås i butikken ved ankomst på Gamle Bergen.

Offentlig transport anbefales.

Hjertelig velkommen!